DaimiForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DaimiForum

DaimiForum - Hep daimi tam daimi...
 
AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
ByWithin (489)
Mayonezli Levrek tarifi Vote_lcapMayonezli Levrek tarifi Voting_barMayonezli Levrek tarifi Vote_rcap 
ByWolf (72)
Mayonezli Levrek tarifi Vote_lcapMayonezli Levrek tarifi Voting_barMayonezli Levrek tarifi Vote_rcap 
fatalar (46)
Mayonezli Levrek tarifi Vote_lcapMayonezli Levrek tarifi Voting_barMayonezli Levrek tarifi Vote_rcap 
İzmaritsizHayat (14)
Mayonezli Levrek tarifi Vote_lcapMayonezli Levrek tarifi Voting_barMayonezli Levrek tarifi Vote_rcap 
ByHindi (3)
Mayonezli Levrek tarifi Vote_lcapMayonezli Levrek tarifi Voting_barMayonezli Levrek tarifi Vote_rcap 
Twenty (2)
Mayonezli Levrek tarifi Vote_lcapMayonezli Levrek tarifi Voting_barMayonezli Levrek tarifi Vote_rcap 
Daimi Forum Son Konular
Konu Yazan GöndermeTarihi
Cuma Ocak 16, 2009 5:50 pm
Cuma Ocak 16, 2009 5:50 pm
Cuma Ocak 16, 2009 5:49 pm
Çarş. Ocak 07, 2009 10:08 am
Çarş. Ara. 31, 2008 9:58 pm

Mayonezli Levrek tarifi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
ByWithin
Yönetici
Yönetici
ByWithin
Cinsiyet:
DaimiForum - Mekansızların mekanı
Yaş : 44
Kayıt tarihi : 15/11/08
Mesaj Sayısı : 489
Mekanı : Mekansız
https://daimiforum.yetkin-forum.com
MesajKonu: Mayonezli Levrek tarifi Mayonezli Levrek tarifi Icon_minitimeC.tesi Ara. 06, 2008 6:24 pm

Mayonezli Levrek tarifi

Malzemeler :

1.5 kg levrek balığı
500 gr zeytinyağ
1 demet taze soğan
1 demet maydanoz
1 demet dereotu
6 adet yumurta
2 adet limon
mayonez
4 adet patates
1 adet yeşil salata
150 gr siyah zeytin
2 demet kırmızı turp
250 gr salatalık turşusu

Yapılışı :

Balıkları temizleyip yıkayın. Üzerlerini örtecek kadar kaynar su defne yaprağı tuz tane karabiber maydanoz kökü yarım limonun suyu ve kabuğunu ilave edip 30 dakika kadar kaynatıp pişirin. Balıklar soğuduktan sonra derilerini ve kılçıklarını çıkarın etlerini ufak parçalara ayırın. Patatesleri haşlayıp küp küp doğrayın. Taze soğanın beyaz kısmı çok ince kıyın. Salatalık turşusunu ufak karelere bölün maydanozu ve dereotunu kıyın hepsini beraberce mayonezin yarısı ve biraz tuzla karıştırın.
Servis tabağına balık şekli vererek yerleştirin. Kalan mayonezin bir kısmı ile üzerini kapatın. Katı pişmiş yumurta kırmızı turp siyah zeytin salatalık turşusu ve mayonezin geri kalanı ile servis tabağını süsleyip servis yapın
ByWithin Kullanıcısının İmzası
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Mayonezli Levrek tarifi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DaimiForum :: Bayanların Bölümü :: Yemek Tarifleri -